AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüden bir şey almak

Kahve falında bir ölüden bir şey almak

Kahve falında bir ölüden bir şey almak az da olsa feraha çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüden bir şey almak gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek içebileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden bir şey almamak yeni bir işe geçiş yapılacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birisine bir şey vermek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye bir şeyler vermek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey almak vermek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir