AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisine bir şey vermek

Kahve falında ölü birisine bir şey vermek

Kahve falında ölü birisine bir şey vermek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, bazen umutlarını yitireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birisine bir şey vermek gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye bir şeyler vermek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü ye bir şey vermek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek büyük bir işe kavuşacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden bir şey istemek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün bir şeyini almak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü bir şey vermek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işarettir.

Kahve falında ölüden bir şey almamak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir