AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bir şeyler vermek

Kahve falında ölüye bir şeyler vermek

Kahve falında ölüye bir şeyler vermek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yarınlarına umutla bakacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye bir şeyler vermek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Kahve falında ölü birisine bir şey vermek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye bir şeyler vermek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, rızkının sonsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölüden bir şey almak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye bir şey almak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden bir şey içmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir