AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ekmeğinin de artacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına inanılır.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek maddi zararının giderileceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın bir şey verdiğini görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine bir şey verdiğini görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye su verdiğini görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir