AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle bir şey yemek

Kahve falında ölüyle bir şey yemek

Kahve falında ölüyle bir şey yemek hile ile mal elde edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ileride çok zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında ölüden bir şey yemek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölüden bir şey almak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birisine bir şey vermek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye bir şeyler vermek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir