AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir müdür görmek

Kahve falında bir müdür görmek

Kahve falında bir müdür görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çirkin sözler işitileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında bir müdür gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Kahve falında eski müdürünü görmek dönülmez yollara gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında okul müdürü görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında bir yere müdür olmak sevinçten adeta havalara uçacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdürünün öldüğünü görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünü öpmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürü dövmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir