AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul müdürü görmek

Kahve falında okul müdürü görmek

Kahve falında okul müdürü görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, canının sıkılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında okul müdürü gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski okul müdürü görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul müdür yardımcısı görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Kahve falında okul müdürünü dövmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdürünü görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir