AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünün öldüğünü görmek

Kahve falında müdürünün öldüğünü görmek

Kahve falında müdürünün öldüğünü görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kazancının epey düşeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında müdürünün öldüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında müdürünün öldüğünü görmek gelirinin daimi olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevi müdürü görmek işlerin bir anda azalacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdüre görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında müdürünü sinirli görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çektiği yokluğun unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürden tokat yemek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir