AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere müdür olmak

Kahve falında bir yere müdür olmak

Kahve falında bir yere müdür olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bir yere müdür olmak gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında bir yere müdür olmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında çalıştığı yerin müdürünü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hem de zengin biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürüyle kavga etmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürü tarafından öpülmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdür odasına girmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına inanılır.

Kahve falında eski genel müdür görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürlüğe terfi etmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında müdüründen azar işitmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir