AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir mektup almak

Kahve falında bir mektup almak

Kahve falında bir mektup almak rızkın ve kazancın artacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zarar edeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, şansının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında bir mektup almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Kahve falında mektup yazmak aile bireylerinin arasının açılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mektup almak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sözünde duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında istifa mektubu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine mektup vermek planların istediği gibi gitmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak toplumda yükseleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Kahve falında düşmanından mektup almak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir