AnaSayfa / Genel / Kahve falında istifa mektubu görmek

Kahve falında istifa mektubu görmek

Kahve falında istifa mektubu görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, karın artacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istifa mektubu gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında istifa mektubu görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işten istifa ettiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında işten istifa etmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında istifa dilekçesi görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında işinden istifa ettiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir