AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden mektup almak

Kahve falında sevgiliden mektup almak

Kahve falında sevgiliden mektup almak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kazancının epey düşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden mektup almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mektup görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye mektup vermek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak hafifleyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir