AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak canının derdine düşeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiden mektup almak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine mektup vermek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinden mektup görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir