AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir mahkum görmek

Kahve falında bir mahkum görmek

Kahve falında bir mahkum görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında bir mahkum gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkum arabası görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını mahkum görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında mahkumla konuşmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında kadın mahkum görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir