AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında mahkumun kaçtığını gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mahkum kaçırmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında idama mahkum olmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkum olmak yönetici makamına oturacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında mahkum olan birini görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mahkumun çıktığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kadın mahkum görmek ona yardımcı olacağına, borçların artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir