AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüme mahkum edilmek

Kahve falında ölüme mahkum edilmek

Kahve falında ölüme mahkum edilmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında idama mahkum edilmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahkum edilmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkum kadın görmek hayırlı bir yola girileceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkum arabası görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında mahkum kaçırmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında idama mahkum olmak ün ve itibar sahibi olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir