AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, başarılarının artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkum olmak söylediklerinin çıkacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkum olduğunu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek kazancının bol olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mahkum edilmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını mahkum görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapse mahkum olmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir