AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde mahkum görmek

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sosyal konumunun değişeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, işinin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevinde mahkum gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında kadın mahkum görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkumun tahliye olduğunu görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayattan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkum olduğunu görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında mahkum olmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkum olan birini görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında bir mahkum görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek şansın yüze güleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir