AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek riske atılacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, patron olunacağına işaret eder.

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Kahve falında lokma tatlı görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalettir.

Kahve falında lokma tatlısı dağıtmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tatlı lokma yemek yolunun hep açık olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalettir.

Kahve falında lokma tatlısı görmek keyfinin kaçacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokma vermek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında hızır lokması görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir