AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma pişirmek

Kahve falında lokma pişirmek

Kahve falında lokma pişirmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında lokma pişirmek gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Kahve falında lokma pişirmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzında lokma görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına inanılır.

Kahve falında lokma döktüğünü görmek tüm sorunlarının biteceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında lokma kızartmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, onların başarıları ile gururlanacağına delalettir.

Kahve falında lokman hekimi görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında lokman hekim görmek içinin huzurla dolacağına, işlerinin tutacağına delalet eder.

Kahve falında lokma tatlısı görmek genç kimselere eğitim vereceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokma yediğini görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir