AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir leğen balık görmek

Kahve falında bir leğen balık görmek

Kahve falında bir leğen balık görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir leğen balık gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Kahve falında leğen içinde balık görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir leğen balık görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leğende balık görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Kahve falında leğende bebek yıkamak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı leğen görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek insanların hayır dualarını alacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi leğen görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük leğen görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir