AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğende balık görmek

Kahve falında leğende balık görmek

Kahve falında leğende balık görmek rızkın genişleyeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında leğende balık gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Kahve falında leğen içinde balık görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında leğende balık görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir leğen balık görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulur.

Kahve falında hamur leğeni görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında boş leğen görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında bir leğen altın görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğende yıkanmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, günlerini hastanede geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında leğende bebek yıkamak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir