AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu içinde bebek görmek

Kahve falında kutu içinde bebek görmek

Kahve falında kutu içinde bebek görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işe ve aşa kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kutu içinde bebek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Kahve falında kutu içinde bebek görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında kutu içinde para görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, huzur içinde yatacağına inanılır.

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kutu içinde fare görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kutu içinde köpek görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında kutunun içinde para görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir