AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kutu görmek

Kahve falında pembe kutu görmek

Kahve falında pembe kutu görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kimseyle konuşmayacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, parasını dikkatli harcayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe kutu gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında pembe kutu görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz hediye kutusu görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında takı kutusu görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kutu içinde altın görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı kalp kutu görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında kutu süt almak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kutuda para görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir