AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu kaybetmek

Kahve falında kutu kaybetmek

Kahve falında kutu kaybetmek acılarını dindireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında kutu kaybetmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında kutu kaybetmek malının ve parasının ziyan olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kutu almak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında karton kutular görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine alamet eder.

Kahve falında lokum kutusu görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kutu süt almak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kutu içinde alyans görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında boya kutusu görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kalpli kutu görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir