AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu taşımak

Kahve falında kutu taşımak

Kahve falında kutu taşımak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kutu taşımak gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Kahve falında kutu taşımak sorunların çabucak halledileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalpli kutu görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutuda çikolata görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kutu kutu ayakkabı görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, çok kötü günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında şampuan kutusu görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden kutu almak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kutu sütü görmek işlerin bozulacağına, onları gücendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir