AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para almak vermek

Kahve falında bozuk para almak vermek

Kahve falında bozuk para almak vermek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para almak vermek gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında bozuk para harcamak geçimin daha kolay hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Kahve falında cepte bozuk para görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolda bozuk para bulmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para yutmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden bozuk para almak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine bozuk para verdiğini görmek rızkın gittikçe azalacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir