AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok bozuk para görmek

Kahve falında birçok bozuk para görmek

Kahve falında birçok bozuk para görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, belli bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birçok bozuk para gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında birçok bozuk para görmek yazgısının güzelleşeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok kağıt para görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak istediği başarıyı göstereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para dizmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında sürekli bozuk para görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda bozuk para toplamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bozuk para almak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir