AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden bozuk para almak

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sermaye elde edeceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde iş yaşamınızı veya yaşam kalitenize katkısı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüden bozuk para almak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine bozuk para vermek mutluluğun kapıyı çalacağına, kendisini korumaya alacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye bozuk para vermek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında elimde bozuk para görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para harcamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para aramak işveren koltuğunda oturacağına, çok ünlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir