AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, işlerinin sarpa saracağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, malının artmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında babayla kucaklaşmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kadınla kucaklaşmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşle kucaklaşmak aç kalacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle kucaklaşmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılmak kucaklaşmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, böylece hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir