AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak hileye ve fesada başvurmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, zorluklarının son bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, zenginlik içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyle kucaklaşmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kişiyle kucaklaşmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, işlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, parasız kalmaya tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle kucaklaşmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdıkla kucaklaşmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle kucaklaşmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir