AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın parmağında yüzük görmek

Kahve falında bir kızın parmağında yüzük görmek

Kahve falında bir kızın parmağında yüzük görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, elinin dara düşmeyeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, tüm keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kızın parmağında yüzük görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın parmağında yüzük görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın parmağında yüzük görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hastalıklarını yeneceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük parmağını görmek bazı ortak işlere gireceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir