AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın parmağında yüzük görmek

Kahve falında kızın parmağında yüzük görmek

Kahve falında kızın parmağında yüzük görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, adeta havalara uçacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında kızın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız mevcut yaşamınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek büyük bir makama geleceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın parmağında yüzük görmek hastalıkların sona ereceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işaret eder.

Kahve falında kızın parmağında yüzük görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa büyük gelen yüzük görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir