AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük parmağını görmek

Kahve falında yüzük parmağını görmek

Kahve falında yüzük parmağını görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, aydınlanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sorumlulukların azalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük parmağını gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü kaybetmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sevinç ve sürura rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında parmaktaki yüzüğü çıkarmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalettir.

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının parmağında yüzük görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğünü başkasının parmağında görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir