AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın nişanlandığını görmek

Kahve falında bir kızın nişanlandığını görmek

Kahve falında bir kızın nişanlandığını görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında bir kızın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını nişanlanmış görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında kızını nişanlanmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla nişanlanmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir