Kahve falında bir kızı kucağına almak

Kahve falında bir kızı kucağına almak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kızı kucağına almak gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Kahve falında bir kızı kucağına almak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kucağında bebek görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı kucağına almak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işarettir.

Kahve falında karısının kucağında bebek görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu kucağında görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, fal sahibinin muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir