AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, hile ile mal elde edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında kucağında kuranı kerim gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi kucağında görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kuran kerim okunduğunu görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kuranı kerim görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yanmış görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi yanlış okumak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi öğretmek rakiplerin başarı kazanacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim yırtık görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir