AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı kucağına almak

Kahve falında kızı kucağına almak

Kahve falında kızı kucağına almak rızık ve kazanç elde edeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında kızı kucağına almak gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Kahve falında kızı kucağına almak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir kızı kucağına almak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının kucağında bebek görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek kazanç kapılarının açılacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kucağında bebek görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucağa almak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir