AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek görmek

Kahve falında kucağında bebek görmek

Kahve falında kucağında bebek görmek kimseyle konuşmaz olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, nefsine yenileceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında bebek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağımda bebek görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, helal rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kucağında bebek emzirmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kucağına bebek almak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğini kucağında görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir