AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı istemeye gelmek

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yüzünün her daim güleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kızı istemeye gelmek malının ve parasının da büyüyeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında evli birini istemeye gelmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek sorunlarından arınacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir