AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, stresten uzaklaşacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, şaşkın olacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin istemeye geldiğini görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında istemeye geldiğini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin istemeye geldiğini görmek çok ünlü bir kişi olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir