AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadını istemeye gelmek

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evli birini istemeye gelmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, solan yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini istemeye geldiğini görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kızı istemeye gelmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir