AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kızı istemeye gelmek

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kızı istemeye gelmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek dertlerine çare bulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında istemeye geldiğini görmek yersiz yere suçlanacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beni istemeye geldiklerini görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, üzüntü yaşamaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir