AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hırsızlık yapacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı istemeye gelmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seni istemeye geldiklerini görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin istemeye geldiğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir