AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı istemeye gelmek

Kahve falında kızı istemeye gelmek

Kahve falında kızı istemeye gelmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızı istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Kahve falında kızı istemeye gelmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kızını istemeye geldiklerini görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini istemeye geldiklerini görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında beni istemeye geldiklerini görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin istemeye geldiğini görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kendisiyle de gururlanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir