AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı bıyıklı görmek

Kahve falında bir kızı bıyıklı görmek

Kahve falında bir kızı bıyıklı görmek rahat bir döneme gireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı bıyıklı gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Kahve falında bir kızı bıyıklı görmek yarınlara bakacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızı bıyıklı görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyık kestirmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebekte bıyık görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayanı bıyıklı görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bıyık koparmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pos bıyık görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir