AnaSayfa / Genel / Kahve falında pos bıyık görmek

Kahve falında pos bıyık görmek

Kahve falında pos bıyık görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, dertlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında pos bıyık gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında pos bıyık görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pos cihazı görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poseidon görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pos makinesi görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini sakallı ve bıyıklı görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek onların yaralarına merhem olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıyıklı olmak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma bıyık takmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir