AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza sarıldığını görmek

Kahve falında bir kıza sarıldığını görmek

Kahve falında bir kıza sarıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kıza sarıldığını gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Kahve falında kıza sarılmak öpmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçını sarı görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek zahmetinin çoğalacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bi kıza sarılmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızın beline sarılmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında küçük kıza sarılmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla sarılmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir