AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saçını sarı görmek

Kahve falında kızının saçını sarı görmek

Kahve falında kızının saçını sarı görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, geniş bir rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını sarı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında kızının saçını sarı görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kıza sarılmak dünyasının iyileşmesine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında bi kıza sarılmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kıza sarılmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kıza sarılmak rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla sarılmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kucaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kıza sarılmak öpmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir