AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını sarı saçlı görmek

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, huzurunun kaçacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını sarı saçlı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kızının saçını sarı görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, hakkını savunamayacağına yorulur.

Kahve falında küçük kıza sarılmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca kızına sarılmak kazanılacak ve ele geçecek paraya, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıza sarılıp ağlamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kızın beline sarılmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir